KAD IGRA ZA SRBIJU, TO NIJE NOVAK ĐOKOVIĆ! Šokantno otkriće direktno iz Noletove lože

Novosti online

25. 07. 2024. u 09:49

Bivši kondicioni trener Novaka Đokovića, Marko Paniki smatra da je srpski as pod velikim pritiskom kad igra za svoju zemlju i da ga to sputava da bude na maksimumu.

КАД ИГРА ЗА СРБИЈУ, ТО НИЈЕ НОВАК ЂОКОВИЋ! Шокантно откриће директно из Нолетове ложе

Foto: Tanjug/AP

- On očekuje previše od sebe. Svi znamo šta je osvojio, ali kada igraš kao ekipa – čak i na manje važnim takmičenjima poput ATP kupa ili Junajted kupa – on je pod velikim pritiskom. Osvojio je Junajted kup sa Srbijom, ali je igrao loše. Pod velikim je pritiskom i na teren izlazi s aogromnom količinom stresa sa kojim se ne nosi baš najbolje. Loše je, primera radi, igrao i u duelima za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama - rekao je Paniki, koji poznaje Novaka kao svoj džep s obzirom koliko je vremena proveo sa njim i koliko je brinuo o njegovom telu.

Tridesetsedmogodišnji teniser ima bronzanu medalju sa Igara 2008. u Pekingu, četiri godine kasnije u meču za treće mesto poražen je od Huana Martina del Potra, dok je 2016. od istog rivala izgubio u prvom kolu. U Tokiju 2021. bolji od Novak u duelu za bronzu bio je Pablo Karenjo Busta.

- Svaki put kada mora da brani boje reprezentacije oseća ogroman pritisak da mora da osvoji bod i bude taj koji će Srbiju odvesti napred. Oni su vrlo složan narod. Nole je iskusan teniser, ali kada igra u timskim takmičenjima to mu je uvek veliki teret - dodao je Paniki.

Podsećanje radi, Novak Đoković će na Olimpijskim igrama igrati samo u singlu, a žreb je u četvrtak u 11 časova.

BONUS VIDEO: Ovako se u Madridu slavila 15. titula u Ligi šampiona 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 14:24

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu