SA "NOVOSTIMA" TOKOM OLIMPIJSKIH IGARA: Pratite dešavanja iz Pariza na način koji do sada nije viđen na ovim prostorima!

Novosti online

25. 07. 2024. u 16:54

OLIMPIJSKE igre u Parizu počinju 26. jula i trajaće do 11. avgusta, a sve što se bude dešavalo na najvećoj sportskoj smotri na svetu možete pratiti uživo na najnovijoj interaktivnoj stranici portala "Novosti".

СА НОВОСТИМА ТОКОМ ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА: Пратите дешавања из Париза на начин који до сада није виђен на овим просторима!

Foto: Novosti

Čitaoci "Novosti", kako u Srbiji, tako i širom sveta, moći će da uživaju u najoriginalnijem sadržaju iz Pariza prezentovanom na način koji do sada nije viđen na ovim prostorima i da bodre naše najuspešnije sportiste na Olimpijskim igrama tokom čitavog takmičenja.

Foto: Novosti

Portal "Novosti" pružaće ažurirane informacije, rezultate, zanimljive informacije iz Pariza, na posebnim stranicama posvećenim praćenju svih sportskih dešavanja tokom mesec dana najvećeg i najvažnijeg sportskog takmičenja u svetu.

Ponuda u okviru katergorije Olimpijske igre 2024:

  • Pregled rezultata biće posebno istaknut u vrhu Kategorije (biće ažurirani u realnom vremenu).
  • Najnoviji video snimci biće objavljivani u Video Vidžetu.
  • Sve aktuelne vesti pročitajte u Sekciji Tekstova.
  • U Sekciji "Srbija na Olimpijskim igrama 2024" naši čitaoci će moći lako da vide ko i kada nastupa za našu zemnlju na igrama kako ne bi propustili nijedan nastup Srbije.
  • U Sekciji  "Izaberi krug", klikom na neki od krugova, čitaoci će moći da saznaju razne zanimljivosti o Olimpijskim igrama kroz celu istoriju igara.
  • Naši sportisti su naš ponos pa ćemo sa zadovoljstvom istaknuti srpske olimpijce u Sekciji "Naši najuspešniji olimpijci". U pojedinačnoj konkurenciji imamo ih 12.
  • Pored pojedinačne konkurencije, kroz 9 sekcija slikovito ćemo prikazati i izdvojiti naše najuspešnije olimpijce koji su u ekipnoj konkurenciji osvojili najviše medalja.
  • Nakon toga ćemo prikazati koji su naši najuspešniji ekipni sportovi.

Foto: Novosti

Svim našim olimpijcima želimo mnogo sreće i što više medalja, a Vama dragi čitaoci da uživate uz najoriginalniji sadržaj na ovim prostorima.

Napred Srbija!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)