PRVA POBEDA POSLE 344 DANA: Vojvodina i Radnički zapaženi u prvim mečevima evropskih kvalifikacija

Z. Ćorović

26. 07. 2024. u 18:06

VOJVODINA je "ispustila" veliki Ajaks usred Amsterdama, ali je Radnički doneo Srbiji prvu klupsku pobedu na međunaropdnoj sceni posle 344 dana. Oba naša predstavnika odigrala su dobro u prvim kvalifikacionim mečevima za LE I LK, imaju čemu da se nadaju u revanšima sledeće nedelje. Novosađani mogu da žale što su pali u samom finišu, po prikazanoj igri zaslužili su mnogo više od minimalnog poraza.

ПРВА ПОБЕДА ПОСЛЕ 344 ДАНА: Војводина и Раднички запажени у првим мечевима европских квалификација

FKV

- Čestitam mojim igračima na odlično odigranoj utakmici protiv tako velikog rivala kakav je Ajaks - rekao je Božidar Bandović, trener "lala". U drugom poluvremenu smo bili dobri, imali smo situaciju da postignemo gol i ostaje žal. Želeo sam da igrači igraju bez grča, straha. Prezadovoljan sam igrom i možemo samo da budemo ponosni. Završena je prva utakmica, moramo se spremiti za drugu i da damo sve od sebe u revanšu.

Radnički je u Leskovcu lepim golom Aleksića savladao Mornar i ovo je bio prvi trijumf neke naše ekipe u Evropi od 17. avgusta prošle godine kada je Partizan savladao Sabah (2:0).

- Bili smo i prozivani zbog toga, rekao sam da ćemo doprineti državnom koeficijentu. Prva pobeda posle 344 dana, zaslužili smo je. Golman Mornara je bio junak utakmi. Po meni su šanse i dalje ravnopravne i siguran sam da ćemo motivisano i koretno ući u revanš - istakao je Feđa Dudić, trener Radničkog.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)