VELJKO SE OKREĆE PROFI RINGU Ražnatović dočekao megdan sa Fincem!

Novosti online

28. 07. 2021. u 15:10

VELjKO Ražnatović (24), najbolji srpski kruzeraš, 11. put u profesionalni ring će ući 15. avgusta na spektaklu u Jagodini, manje od mesec dana nakon osvojene titule šampiona Srbije sa BK Sombor u olimpijskom boksu.

ВЕЉКО СЕ ОКРЕЋЕ ПРОФИ РИНГУ Ражнатовић дочекао мегдан са Финцем!

FOTO: Tigar team

Rival će mu biti mrštavi Finac koga već dugo ima na nišanu - Sami Enbom. Popularni ”Bum Bum” iz Lahtija trebalo je da izađe na crtu Veljku još 15. maja u Minhenu, ali je tada zbog koronavirusa otkazana gala veče u Nemačkoj.

Daleko iskusniji Finac do sada je među konopce ulazio 26 puta.

- Sami Enbom je zabeležio 19 pobeda, od toga je čak 11 rivala nokautirao. Nesporno je da se radi o jakom borcu, udaraču. Međutim, siguran sam da ja udaram jače, što će ljubitelji boksa u Jagodini moći da vide i čuju uživo. Spreman sam, na najvišem nivou kao i uvek za novu pobedu u karijeri, a ako Bog da do kraja godine da zasija i šampionski pojas oko mog struka - optimističan je u najavi naš borac.

Meč Ražnatovića i Enboma planiran je u osam rundi u kruzer kategoriji (do 91 kilogram). Ukoliko Srbin slavi u ovom megdanu, planirano je da u novembru ili decembru boksuje za titulu WBC omladinskog prvaka sveta u Beogradu.

U ringu i Konovalov, Sjekloća i Nikolić

U uvodnim borbama u Jagodini nastupiće i Aleksandar Konovalov, iskusni Nikola Sjekloća i debitant u profi boksu Jovan Nikolić iz “Vorior džima”, gde pod budnim okom Zorana Bačulova trenira i Veljko Ražnatović. Konovalovu će rival biti Ukrajinac Aleksandar Benidže, Sjekloći Finac Jane Forsman, dok će ime Nikolićevog protivnika biti poznato do kraja nedelje. Pre boks mečeva ljubitelji borilačkih veština u Jagodini moći će da uživaju i u četiri kik boks megdana.

VELjKOV UČINAK U KARIJERI
Mečeva 10
Pobeda 10
Pobeda nokautom 7

UČINAK SAMIJA ENBOMA
Mečeva 26
Pobeda 19
Pobeda nokautom 11
Poraza 7
Poraza nokautom 7
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!