SP U FUTSALU: Srbija pala posle produžetka

Novosti online

24. 09. 2021. u 21:18

FUTSAL reprezentacija Srbije eliminisana je sa Svetskog prvenstva u Litvaniji. Bolji od orlova bili su Portugalci koji su slavili sa 4:2 posle produžetaka.

СП У ФУТСАЛУ: Србија пала после продужетка

FOTO: FSS

Iako autsajderi, Srbija je pokazala izuzetno dobru igru i pretila je svih 50 minuta, ipak, Portugal je pokazao smirenost i iskustvo i utakmicu je "rešio" već sredinom prvog produžetka.

Vodio je Portugal 2:0 na poluvremenu, ali je Lazarević vratio našu reprezentaciju u igru sa dva brza gola i time je poslao našu selekciju u produžetke.

Pored njega, značajnu ulogu je imao i golman Aksentijević koji je branio neverovatno na golu Srbije i nekoliko puta je spasio našu reprezentaciju, ali sve je puklo, osetio se umor i taj nerešen rezultat je bio maksimum koji su mogli da pruže naši reprezentativci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu