VREME JE ZA SLAVLJE: Rukometaši Radničkog nadaju se da će se u subotu protiv Proletera vratiti na pobednički kolosek

Novosti online

08. 11. 2023. u 14:50

RUKOMETAŠI Radničkog nadaju se da će se vratiti na pobednički kolosek. Kragujevčani očekuju da u subotu u Zrenjaninu protiv Proletera prekinu niz loših rezultata i veruju da bi trijumfom povratili poljuljano samopouzdanje.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА СЛАВЉЕ: Рукометаши Радничког надају се да ће се у суботу против Пролетера вратити на победнички колосек

FOTO: Grad Zrenjanin

- Iskoristili smo EFH pauzu da dodatno poradimo na uigravanju i fizičkoj spremi koja će nam biti potrebna da polusezonu završimo na najbolji mogući način. Mislim da položaj na tabeli ekipe Proletera ne sme da nas zavara i da moramo maksimalno ozbiljno ući u utakmicu. Očekujem da osvojimo dva boda i uhvatimo zalet za niz zanimljivih utakmica koje su pred nama - istakao je za sajt Radničkog čuvar mreže Ognjen Jovanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)