BOŽICA MARKOVIĆ U ŽELEZNIČARU: Nekadašnja odbojkašica Crvene zvezde potpisala za Lajkovčanke

Novosti online

30. 11. 2023. u 16:39

BOŽICA Marković nova je odbojkašica Železničara. Povremena reprezentativka Srbije u Lajkovac stiže iz Makabija iz Haife, u koji je došla iz Crvene zvezde. Međutim, zbog rata u Izraelu bila je primorana da promeni sredinu i odlučila je da se vrati u Srbiju.

БОЖИЦА МАРКОВИЋ У ЖЕЛЕЗНИЧАРУ: Некадашња одбојкашица Црвене звезде потписала за Лајковчанке

Foto: Profimedia

Markovićeva igra na poziciji blokera, a Železničar je ove sezone imao dosta problema sa srednjacima. Očekuje se da će u nastavku prvenstva da stabilizuju blok, što će omogućiti ekipi Branka Kovačevića da se bori za visok plasman.

- Posle prekinute sezone u Makabiju nisam očekivala da ću opet zaigrati u Srbiji, ali uz dobar razgovor i dogovor sa Živoradom Lazarevićem donela sam odluku. Srećna sam što sam ovde i što imam priliku da radim i napredujem sa ekipom. Moja očekivanja su uvek velika - ističe za sajt "liga.ossrb.org".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)