ANDREA BONER U RADNIČKOM: Kragujevački superligaš angažovao rukometašicu Crvene zvezde

Novosti online

07. 12. 2023. u 16:18

RUKOMETAŠICE Radničkog su iz dana u dan sve jače. Rukovodstvo kluba je posle Jovane Potkonjak, angažovalo levog beka Andreu Boner (23), koja je u jesenjoj sezoni igrala za Crvenu zvezdu. Nekadašnja juniorska reprezentativka Srbije je osim za Beograđanke igrala i za Mladost NP i Železničar.

АНДРЕА БОНЕР У РАДНИЧКОМ: Крагујевачки суперлигаш ангажовао рукометашицу Црвене звезде

Foto: Profimedia

- Veoma sam srećna što imam priliku da budem deo kluba kao što je Radnički, divan kolektiv kao i ekipa. Saigračice su me odlično prihvatile, atmosfera na treninzima je odlična i očekujem da iz tog zajedništva stvorimo timski duh neophodan za ostvarenje dobrih rezultata. Željno očekujem početak drugog dela sezone i uverena sam da ćemo ispuniti zacrtane ciljeve - rekla je za sajt Radničkog Andrea Boner.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata