"ORLOVI" SE OKURAŽILI: Rukometaši Srbije igraju drugi meč sa Poljskom

S. K.

16. 03. 2024. u 22:25

OSMEH se polako vraća "orlovima". Rukometaše je i te kako ohrabrila pobeda u prvom prijateljskom meču sa Poljskom (26:25). Drugi duel dve selekcije je u nedelju (12.30) u Krakovu, a u našem taboru se nadaju da će igrati još bolje nego u petak. Uostalom, dueli sa Poljacima pomažu da se što bolje uigraju za okršaje sa Špancima u baražu za odlazak na SP 2025. godine.

ОРЛОВИ СЕ ОКУРАЖИЛИ: Рукометаши Србије играју други меч са Пољском

FOTO: N. Paraušić

- Bila je to jako bitna utakmica za nas sa novim selektorom Borisom Rojevićem. Mislim da smo jako dobro trenirali u Kovilovu i da su momci to preneli na teren. Normalno, dešavalo se da bude i nesporazuma, jer imamo dosta kvalitetnih igrača i svako želi da da svoj maksimum. Mislim da smo pobedili veoma kvalitetnu ekipu, sa vrhunskim igračima. U trenucima kada su mogli da prelome tada smo pružili najbolji otpor i prelomili mi njih. Mislim da je ovo vrlo dobar početak za nas, novog selektora i stručni štab. Nastavićemo što bolje da treniramo, da budemo kvalitetniji, da budemo što spremniji za nedelju i utakmice koje će dolaziti - ističe za RSS golman Dejan Milosavljev.

I Miloš Kos je zadovoljan kako su "orlovi" igrali u prvom od dva prijateljska meča sa Poljskom:

- Odlično smo otvorili utakmicu, vodili. Zadražali smo prednost u nastavku. U drugom poluvremenu smo imali mali pad u igri i izvukli se iz toga, trijumfovali i idemo dalje. Odlično smo igrali, čestitao bih novom selektoru na prvoj pobedi i imali smo energiju tokom cele utakmice. Želeli smo pobedu, što smo i ostvarili u našem prvom susretu i očekuje nas da se što bolje pripremimo za sledeću utakmicu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)