CILJ JASAN - DIREKTAN PLASMAN: Selektor rukometaša Srbije o kvalifikacionoj grupi "orlova" za Evropsko prvenstvo

S. R.

23. 03. 2024. u 16:23

DIREKTAN plasman obezbeđivanjem jednog od prva dva mesta u grupi je pod moranjem. Tako rezonuje selektor rukometne reprezentacije Srbije Boris Rojević, nakon što su "orlovi" izvukli Španiju, Italiju i Letoniju u kvalfikacijama za EP 2026. u Danskoj, Švedskoj i Norveškoj.

ЦИЉ ЈАСАН - ДИРЕКТАН ПЛАСМАН: Селектор рукометаша Србије о квалификационој групи орлова за Европско првенство

Foto: Profimedia

Novi kormilar je podrobno analizirao protivnike.

- Snaga Španije je opšte poznata i oni su ujedno i najkvalitetnija ekipa iz prvog šešira, koju smo želeli da izbegnemo, ali smo svakako spremni da se borimo svim snagama sa njima, kao i sada u maju - konstatovao je za sajt RSS Rojević. - Italija je reprezentacija u usponu i sigurno u trećem šeširu, posle Švajcarske, tim sa najvećim kvalitetom. Prošle godine ih je Slovenija dobila jedva sa jednim golom razlike u baražu i sigurno ih ne treba potceniti. Poslednji, ali ne manje važan rival nam je Letonija, koja je jedna od najlošijih ekipa u kvalifikacijama i autsajder u grupi. Svakako, iako je moglo i bolje, zadovoljan sam. Cilj nam je da u našoj grupi zauzmemo jedno od prva dva mesta i plasiramo se direktno na Evropsko prvenstvo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)