NEĆE BITI LAKO ALI, UZ PODRŠKU MOŽEMO DO CILJA: Selektor Uroš Bregar i srpske rukometašice dobro raspoloženi pred odlučujući duel sa Turskom

B. G.

06. 04. 2024. u 21:50

SELEKTOR ženske reprezentacije Srbije Uroš Bregar i rukometašice Jovana Jovović i Katarina Bojičić u dobrom raspoloženju, uz zahvalnost domaćinima u Zrenjaninu, ubeđeni su da Srbija u Kristalnoj dvorani, u nedelju 7. aprila protiv selekcije Turske može do trijumfa i plasmana na Evropsko prvenstvo.

НЕЋЕ БИТИ ЛАКО АЛИ, УЗ ПОДРШКУ МОЖЕМО ДО ЦИЉА: Селектор Урош Брегар и српске рукометашице добро расположени пред одлучујући дуел са Турском

foto: B.Grujić

- Ovde smo se baš odomaćili, imamo sjajne uslove i sve nam prija, a to su preduslovi da ćemo se u nedelju veseliti dobroj igri i pobedi, uz naravno podršku pune dvorane - naglasio je selektor Bregar.

On je konstatovao da raduje činjenica da nema povređenih igračica i da sve jedva čekaju da istrče na teren.

- U Zrenjaninu nam je super, hotel odličan, kao i uslovi u Kristalnoj dvorani, spremne smo i odlučne za meč sa Turskom - istakla je Jovana Jovović.

Ona je pozvala navijače da reprezentaciji Srbije, kao i do sada, pruže podršku.

- Trijumf nad selekcijom Bugarske, dodatno nam je ulio motivaciju i ubeđena sam u ishod kakav priželjkujemo u duelu sa selekcijom Turske, koji će nam otvoriti vrata Evropskog šampionata - optimista je Katarina Bojičić.

Utakmica Srbija - Turska igra se u nedelju 7. aprila u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu u 18 časova, a ulaznice u simboličnom iznosu, 100 donara, prodavaće se pred početak utakmice.

Inače, prvi duel u Turskoj, Srpkinje su protiv domaćina odigrale nerešeno, a u revanšu našim rukometašicama dovoljan je i bod za drugo mesto i plasman na Evropski šampionat, dok je gošćama pobeda imperativ.


HUMANI U AKCIJI SPORTOM ZA BOLjE SUTRA
Vukosava Đapić Atanacković, sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina, u ulozi domaćina rukometnoj selekciji Srbije, istakla je da će sav prihod od prodatih ulaznica biti uplaćen na račun jedinstvene Humanitarne akcije Sportom za bolje sutra.



 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S