RANJIV JE I JUG: Vaterpolisti Crvene zvezde u utorak u prvoj utakmici četvrtfinala Evrokupa gosti Dubrovčana

S. K.

08. 04. 2024. u 14:48

JUG je najveća prepreka vaterpolistima Crvene zvezde na putu ka F4 Evrokupa. Crveno-beli u utorak (20.00) u Dubrovniku u prvoj četvrtfinalnoj utakmici izlaze na megdan jednoj od najslavnijih evropskih ekipa. I ne kriju da bi voleli da iznenade "gospare" kao pre 11 godina u finalu Lige šampiona na Banjici. Revanš je 27. aprila u Beogradu.

РАЊИВ ЈЕ И ЈУГ: Ватерполисти Црвене звезде у уторак у првој утакмици четвртфинала Еврокупа гости Дубровчана

FOTO: M. Vukadinović

Današnji rivali su pre manje od mesec dana na turniru regionalne Premijer lige u Beogradu odmerili snage i slavili su Dubrovčani sa 14:13. Za tri dana ih očekuje okršaj i u Splitu.

- Neobično jeste, ali nama su daleko značajniji dueli u Evrokupu. I pristup mečevima i energija biće drugačija, verujem da ćemo i mi i oni igrati agresivnije - naglašava za "Novosti" uzdanica crveno-belih Dušan Vasić.

Iskusni vaterpolista podvlači da je Jug jedan od favorita za osvajanje trofeja, kao i da njegova snaga i u čuvenom bazenu "Gružu".

- Očekujem da oni krenu agresivnije, a mi ćemo učiniti sve da neutrališemo njihovo spoljnu liniju kako bismo se nadali povoljnom ishodu. U istorijatu naših duela dešavalo se da ih pobedimo, kao u finalu Lige šampiona ili u Regionalnoj ligi 2019. Mi smo poslednjih godina često bili potcenjivani, ali smo zahvaljujući kvalitetu, disciplini uspevali da nadmudrimo i jače ekipe od nas. U svakom slučaju imamo svoju šansu, fokusirani smo maksimalno na ovaj dvomeč - ističe Vasić.

.

Četvrtfinale Evrokupa

RANIJE su odigrani tri od četiri utakmica četvrtfinala Evrokupa. Rezultati: Vuljagmeni - Primorje 14:9, Steaua - Sabadelj 5:6, Savona - Špandau 10:11. Utorak: Jug - C. zvezda (20.00).

Revanši su 27. aprila, a Fajnal for 17. i 18. maja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku