HRVATI DVA PUTA PALI: Naša muška juniorska rukometna reprezentacija u Vranju u petak i subotu nadigrala velikog rivala

S. K.

11. 05. 2024. u 15:26

HRVATI su dva puta matirani u Vranju. Naša juniorska rukometna reprezentacija je u okviru priprema za EP, koje će se u julu održati u Sloveniji, odigrala prijateljske mečeve sa velikim rivalom i u oba meča izašla kao pobednik.

ХРВАТИ ДВА ПУТА ПАЛИ: Наша мушка јуниорска рукометна репрезентација у Врању у петак и суботу надиграла великог ривала

FOTO: RSS

Prvi duel odigran je u petak veče u prepunoj dvorani u Vranju, što je motivisalo izabranika Đorđa Teodrovića da nadigrali vršnjake iz Hrvatske sa 26:19 (14:11). Najraspoloženiji u napadu bili su Simo Šijan sa sedam i Filip Mlovanović sa šest golova, a odličan na golu je bio Nikola Zorić.

U drugom meču, koji je odigran danas u podne, šansu su dobili igrači koji nisu igrali u prvom duelu, ali su posle preokreta uspeli da slave - 29:27 (13:15). Najefikasniji su bili Simo Šijan sa šest i Luka Lazić sa četiri gola.

- Imam utisak da smo u drugu utakmicu ušli mekano i zato su fantastični momci iz Hrvatske povedli. Zaostatak iz prvog dela uspeli smo da nadoknadimo i to zahvaljujući treneru koji nam je na pauzi rekao da ne ličimo na sebe. Trgli smo se i odigrali onako kako se očekuje od nas - naglašava za sajt RSS Leo Feješ, koji se tri puta upisao u listu strelaca.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna