ZVEZDA NA KORAK DO PRVE KRUNE: Crveno-bele u prvom meču finala plej-ofa na Banjici savladale Železničar sa 30:28

S. K.

11. 05. 2024. u 20:55

JOŠ jedna pobeda deli rukometašice Crvene zvezde od prve titule prvakinja Srbije u istoriji. Crveno-bele su u prvoj finalnoj utakmici pred 1.500 gledalaca na Banjici savladale Železničar sa 30:28 (15:11). Druga utakmica igra se za nedelju dana u Inđiji, a eventulna majstorica 24.maja u Beogradu.

ЗВЕЗДА НА КОРАК ДО ПРВЕ КРУНЕ: Црвено-беле у првом мечу финала плеј-офа на Бањици савладале Железничар са 30:28

Foto: Profimedia

Samo u uvodni minutima ekipe su bile egal. Predvođene nadahnutom Sarom Garović, koja je proglašena za MVP meča, Beograđanke su se prvo odlepila na 7:5, a potom na 10:6 i 12:7. Gošće su se u prvom delu slabije branile,a nisu bile ni ubojtije u napadu. Valja napomenuti da je na golu Zvezde blistala Gordana Petković.

U nastavku su se u ekipi Saše Boškovića razigrale Teodora Veličković i Aleksandra Stamenić,pa su nekoliko puta imale i plus šest.Zeleno-bele,kod kojih je blistala Nataša Lovrić, su u finišu uspele da se primaknu na minus dva.

Golove za Zvezdu postigle su: Garović 8, Veličković 6, Stamenić 6, Mančić 4, Majkić 4 i Glušica 2. Ne bi trebalo izgubiti iz vida da je Petkovićeva imala 12 odbrana. Pogotke za Železničar postigle su: Lovrić 10, Tabak 4, Agbaba 4, Ignjatović 4, Kocić 3, Obrenović 2, Vujnović 1.

o U razigravanju za treće mesto Jagodina je savladala Medicinar sa 24:23. Drugi meč je za nedelju dana u Šapcu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S