MAGIČNA GRANICA SVE BLIŽA: Angelina Topić blista posle ličnog i državnog rekorda

S. R.

20. 05. 2024. u 17:53

JEDNA barijera je srušena, na redu je sledeća. Odlična atletičarka Angelina Topić zablistala je na mitingu Dijamantske lige u Marakešu sa novim ličnim, što je ujedno i novi državni rekord sa preskočenih 198 centimetara.

МАГИЧНА ГРАНИЦА СВЕ БЛИЖА: Ангелина Топић блиста после личног и државног рекорда

FOTO: EPA

Dugo se krčkao ovaj rezulatat, pošto je još lane u dva navrata supertalentovana 18-godišnjakinja skakala 197 centimetara, čime je najavljivala dalji napredak.

- Bio je to prefektan dan za mene. Prezadovoljna sam. Postavila sam novi državni rekord, kao i lični. To je nešto što pokušavam već duže vreme. Magično je. To me vodi na viši nivo. Vremenski uslovi nisu mi pogodovali, jer je bilo vetrovito i hladno, zato ovo ostvarenje još više dobija na značaju - zadovoljna je Angelina.

U pravo vreme, pred najvažniji deo letnje sezone, bronzana sa EP na otvorenom u Minhenu 2022. godine podigla je formu. Naredna destinacija je "let" iznad dva metra.

Prilika da sruši granicu snova je šampionat Balkana u Turskoj, 25. i 26. maja.

- Naredno takmičenje je balkanski šampionat, pre nego što odem na EP u Rim (7-12. jun). Što se OI tiče, ne znam šta mogu da očekujem. Ići ću rasterećeno, bez postavljenog cilja i pružiti maksimum - zaključila je Topićeva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

GODIŠNJICA SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: Preminula je pre 3 godina i iza sebe ostavila neizbrisiv trag i ogromnu tugu