PERIĆ PORUČIO KOLIKO ŽELI U PARIZ 2024: Evo šta je rekao posle sjajne partije i pobede nad Holandijom u Ligi nacija

Novosti online

06. 06. 2024. u 09:40

Odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Holandije sa 3:0, a jedan od ključnih igrača za trijumf bio je Pavle Perić, koji je posle meča izjavio da je ekipa dosta bolje trenirala.

ПЕРИЋ ПОРУЧИО КОЛИКО ЖЕЛИ У ПАРИЗ 2024: Ево шта је рекао после сјајне партије и победе над Холандијом у Лиги нација

Foto: EPA-EFE/Jan Dzban

Momak koji je vezao sjajnu seriju servisa u poslednjem setu kojim je doneo preokret i konačni trijumf Srbiji, rekao je da je presrećan što su se vratili u igru, kao i da im je teško pao poraz od Nemačke.

 - Danas je čitav naš tim igrao veoma dobro. Dobro smo trenirali prethodne nedelje, sve te dane smo iskoristili da napredujemo i igračima i stručnom štabu mogu da kažem samo ‘Bravo!’ Ovo je važna pobeda jer sad još možemo da se borimo za Olimpijske igre. U Brazilu smo igrali loše i izgubili smo tri utakmice. Meč sa Nemačkom nam je teško pao, ali na kraju smo se vratili. Sada smo jači i nadamo se da ćemo igrati mnogo bolje, kao danas – protiv Holandije. Moram da se zahvalim svim Srbima koji su došli da navijaju za nas ovde u Otavi, to nam mnogo znači. Hvala i onima koji nas gledaju u Srbiji – razlika je šest sati i znam da je kasno u našoj zemlji - izjavio je Pavle Perić posle pobede.

Posle duela sa Holanđanima, Srbiju u Kanadi očekuju susreti sa reprezentacijama SAD (noć između petka i subote od 2.00), Argentine i Kanade.

BONUS VIDEO: VELIKI PEH: Ovako se Nikola Topić povredio na večitom derbiju Zvezda - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NEVIDLJIVI EKOLOŠKI NEPRIJATELJ: Kako mikroplastika ugrožava životnu sredinu i ljudsko zdravlje