BOJKOT REPREZENTACIJE! Selektor Srbije u čudu, ne može da veruje šta mu se desilo

Novosti online

23. 09. 2024. u 09:13

Pravo niotkuda - bura u srpskom rukometu. Konkretno kada su dame u pitanju, što je javno obelodanio selektor Uroš Bregar.

БОЈКОТ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ! Селектор Србије у чуду, не може да верује шта му се десило

Foto: Printskrin

Slovenački strateg je otkrio da se na obaveznim pripremama u EHF nedelji reprezentacije nisu pojavile četiri rukometašice Crvene zvezde!

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

I to ne samo da se nisu pojavile, nego ga nisu ni obavestile da neće doći.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Po dolasku u kamp video sam da nisu sve igračice koje su trebale da budu tu došle. Osim što se nisu pojavile, nisu se ni javile, što je za mene nečuveno kada govorimo o odnosu prema reprezentaciji. Niti je klub u pitanju, niti nešto što je njihov individualni nastup za takvo ponašanje. 

Sa druge strane, desio se još jedan izostanak, ali potpuno opravdan.

Foto: EPA-EFE/Beate Oma Dahle

- S druge strane, Jovana Skrobić (Kovačević) je zbog porodičnih obaveza najavila da bi njen povratak posle porođaja trebalo da bude u oktobru, kada imamo sledeće okupljanje.

Srbija će u nedelji pred nama odmeriti dva puta snage sa selekcijom Holandije koja je završila kao peta na nedavnim Olimpijskim igrama.

- Veoma sam srećan što smo uspeli da dogovorimo dvomeč sa Holandijom. U tome mi je pomogao Per Johanson sa kojim sarađujem na klupskom nivou, bivši selektor Holanđanki. Ispred nas su dve teške i ozbiljne utakmice. Protivnik je izuzetno jak, završio je Olimpijske igre na petom mestu. Svakako očekujem da ćemo se boriti maksimalno i da ćemo videti aktuelno stanje stvari na pripremnom putu za Evropsko prvenstvo - zaključio je Bregar. 

BONUS VIDEO "OSTVARIO SE SAN": Aleksandra Perišić se obratila u Srpskoj kući u Parizu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)