NI ĐOKOVIĆ OVO NIJE OČEKIVAO! Sjajna srpska olimpijka Aleksandra Perišić dobila pitanje šta sluša pre borbi, ona oduševila odgovorom (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

24. 10. 2024. u 18:14

SRPSKA tekvondistkinja Aleksandra Perišić bila je gost "VTF radija" gde je govorila o tome kako se priprema za borbe.

НИ ЂОКОВИЋ ОВО НИЈЕ ОЧЕКИВАО! Сјајна српска олимпијка Александра Перишић добила питање шта слуша пре борби, она одушевила одговором (ВИДЕО)

Foto: Tanjug / Vladimir Šporčić

Osvajačica srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu je dobila pitanje šta sluša pred početak takmičenja, a odgovorom je izazvala oduševljenje.

- Ja slušam Novaka Đokovića kako priča. Imam na telefonu snimljeno sve i onda samo stavim slušalice u uši i slušam njegove motivacione govore. Volim da čujem kad ti je teško da nađeš motivaciju, jednom prilikom je rekao da izaberem, možda ti je motivacija publika, porodica, možda i taj pehar ili medalja, i onda tu se trudim da izvučem iz sebe najviše. Kada stavim te slušalice, onda se prepustim i tom disanju, što on isto dosta priča o tome i dam sve od sebe - rekla je Aleksandra Perišić.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WTF RADIO (@wtfradio_rs)

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Ovo je samo još jedan dokaz koliki uticaj ima Novak Đoković na srpske sportiste, što se često apostrofira u njihovim izjavama.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu