TRAGEDIJA SVETSKE ŠAMPIONKE: Ruska klizačica koja nastupa za Australiju pronađena mrtva u Moskvi

Tanjug

18. 07. 2020. u 12:21

JUNIORSKA svetska prvakinja u umetničkom klizanju Jekaterina Aleksandrovskaja (20), koja već nekoliko godina nastupa za Australiju, pronađena je mrtva u Moskvi, a prema preliminarnim nalazima policijske istrage, reč je o samoubistvu.

ТРАГЕДИЈА СВЕТСКЕ ШАМПИОНКЕ: Руска клизачица која наступа за Аустралију пронађена мртва у Москви

Foto EPA

U izjavi za agenciju Tass, neimenovani izvor u policiji rekao je da je telo Aleksandrovskaje pronađeno u blizini njene kuće u ruskoj prestonici, kao i da je, zbog pretrpljene fizičke povrede, sportistkinja ranije već pokušala da sebi oduzme život.


Dvadesetogodišnja Aleksandrovskaja je bivša reprezentativka Rusije koja se od 2016. godine takmičila pod zastavom Australije, za koju je, u paru sa australijskim kolegom Harlijem Vindzorom, 2017. godine osvojila svetsku juniorsku titulu.

Kako podseća Tass, njih dvoje su iste godine osvojili i juniorski Gran pri, a dva puta su trijumfovali u šampionatu Australije - 2017. i 2019. godine.

Foto EPA

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk