VELIKA AKCIJA SPORTSKOG SAVEZA SRBIJE - Besplatna rekreacija za žene

N. I.

06. 10. 2020. u 19:00

SPORTSKI savez Srbije je u saradnji sa teritorijalnim sportskim savezima, otpočeo akciju besplatne rekreacije za žene "Budi zdrava - vežbaj sa nama".

ВЕЛИКА АКЦИЈА СПОРТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ - Бесплатна рекреација за жене

FOTO: SSS

Polaznici edukacije, koju je upravo SSS pomogao, za operativne trenere iz 2019. i 2020. godine, njih sto, vode treninge namenjene pre svega damama.

- Sportski savez Srbije se trudi da svake godine pokrene barem jednu novu akciju. Tako smo ovaj put odlučili da više pažnje posvetimo damama. Žene u sportu ne smemo izostaviti. Zdravlje i rekreacija su veoma bitni i verujem da će ovaj projekat doprineti poboljšanju opšteg stanja - rekao je predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek. 

Na njegove reči nadovezao se generalni sekretar SSS Goran Marinković:

"Drago nam je što negujemo odlične odnose sa kolegama. Tako smo zahvaljujući Savezu Srbije za bodibildin, fitnes, bodifitnes i aerobik drugu godinu zaredom stručno usavršavali mlade ljude. Kolege iz teritorijalnih sportskih saveza su na svojim opštinama obezbedili besplatne termine u halama i realizovali akciju "Budi zdrava - vežbaj sa nama". Sada imamo u preko 30 opština širom Srbije u kojima će se sprovoditi rekreacija koja je potpuno besplatna, vođena od strane licenciranih trenera, zanimljiva i sto je veoma bitno kontinuirana - rekao je generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković. 

Tokom septembra meseca žene su vežbale i priključile akciji zahvaljujući teritorijalnim sportskim savezima u: Somboru, Zrenjaninu, Kanjiži, Vršcu, Pančevu, Velikoj Plani, Kraljevu, Vrnjačkoj Banji, Inđiji, Novom Pazaru, Bujanovcu, Ćupriji, Zaječaru, Ljuboviji, Aleksincu, Kragujevcu, Prokuplju, Čačku. Do sredine oktobra akcija će biti pokrenuta u još 14 opština. Za treninge Sportski savez je donirao strunjače, a u narednom periodu osmišljeni su i dodatni programi i pokloni za žene koje su najredovnije na treninzima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!