RUKOMETNA LEGENDA PRAVI DOMAĆIN U OPŠTINI STARI GRAD: Jovanović ugostio Marinkovića

N. I.

19. 10. 2020. u 19:44

SAVEZ sportova opštine Stari grad pokrenuo je inicijativu za organizaciju sastanka sa predstavnicima Sportskog saveza Srbije.

РУКОМЕТНА ЛЕГЕНДА ПРАВИ ДОМАЋИН У ОПШТИНИ СТАРИ ГРАД: Јовановић угостио Маринковића

FOTO: SSS

Na čelu opštine nakon promena javila se nova energija i želja da ova beogradska opština bude ponovo prepoznatljiva po sportu i zdravom načinu života. Kroz nekoliko dana poseta je i realizovana u sali opštine, a generalnog sekretara Sportskog saveza Srbije Gorana Marinkovića i saradnike Miloša Markovića i Petra Šundića ugostili su pomoćnik predsednika opštine, rukometna legenda, Nedeljko Jovanović i Jovan Vujošević, član UO Saveza sportova opštine Stari grad.

Jovanović je istakao da su veoma raspoloženi za svaki vid saradnje sa SSS, krovnom organizacijom u oblasti sporta. Videvši akcije SSS i njihove rezultate novi pomoćnik predsesnika opštine poželeo je da najpre razmeni ideje, a zatim krene i u realizaciju dogovora.

- Drago nam je da se sportski savezi i opštinske samouprave javljaju, preuzimaju inicijativu i izlažu svoje predloge za saradnju. Na konkretne predloge reagujemo u što kraćem roku. Tako je bilo i sa opštinom Stari grad. Na samoj opštini postoji šest osnovnih škola, Sportska gimnazija je takođe na teritoriji Starog grada, SC Milan Gale Muškatirović, košarkaška hala, tereni. Infrastrukruru treba obogatiti, pomoć u opremi je već dogovorena, a sportska ponuda opštine biće obogaćena akcijama SSS. Za sada je na Savezu sportova Stari grad da konsoliduje svoje redove i da krenemo u sprovođenje ciljeva. Imali smo zaista mnogo zajedničkih tema, veoma nam je drago da se razumemo i verujem da će saradnja biti na visokom nivou. Velika želja ljudi opštine Stari grad je da ih poseti predsednik SSS Davor Štefanek, što ćemo i ispuniti prvom prilikom, kada se Štefanek bude vratio sa priprema pred Svetsko prvenstvo koje ga očekuje u decembru ove godine - rekao je posle ovog sastanka generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DANAS JE BUNT BITI RADOSTAN: Sonju Kolačarić život nije mazio, ali je zbog jedne stvari uspela da se izbori sa velikim problemima (VIDEO)