ZLOČIN KOJI JE POTRESAO AMERIKU: Bokser osumnjičen da je ugušio ćerku

Novosti online

07. 01. 2021. u 17:37

BIVŠI egipatski profesionalni bokser Kabari Salem (52) uhapšen je prošlog meseca u Kuvajtu zbog sumnje za ubistvo svoje 25-godišnje ćerke Ole, preneo je Croring, portal koji prati život boksera.

ЗЛОЧИН КОЈИ ЈЕ ПОТРЕСАО АМЕРИКУ: Боксер осумњичен да је угушио ћерку

Foto: Tviter

Nakon istrage, tragovi su doveli do Salema. Bivši bokser je u brzoj policijskoj akciji lociran u Kuvajtu, gde je uhapšen i prebačen u SAD gde čeka suđenje.

Do početka suđenja on će provesti vreme u zatvoru “Rikers Island”. Ubistvo Ole Salem dogodilo se u oktobru 2019. godine u Pensilvaniji.

Navodno je nesretna Ola pomagala ocu u uređivanju restorana gde je Salem i ubio. Potom je njeno telo prebačeno na “Staten Island” i ostavljeno u parku prekriveno lišćem.

Kabari Salem ubrzo je napustio SAD, a kada je telo devojke pronađeno, bivši bokser je za “New York Times” izjavio kako je slomljen i želi što pre saznati šta se desilo.

Foto: Tviter

 

Posle istrage, tragovi su doveli upravo do njega i on je uhapšen.

Kabari Salem je nastupio na Olimpijskim igrama u Barseloni 1992. godine i Atlanti 1996. godine, a 1991. godine osvojio je zlatnu medalju na Afričkim igrama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)