LEGENDA NAD LEGENDAMA: Nedostižan rekord Kirila Lazareva na rukometnom EP

Novosti online

15. 01. 2021. u 17:53

LEGENDA makedonskog i svetskog rukometa Kiril Lazarov drži nekoliko rekorda, a onaj koji je postavio u porazu Makedonije od Švedske (32:20) verovatno će zauvek ostati u njegovom vlasništvu.

ЛЕГЕНДА НАД ЛЕГЕНДАМА: Недостижан рекорд Кирила Лазарева на рукометном ЕП

Foto: Nebojsa Parausic

Bek Nanta postigao je pet golova protiv Švedske, a već prvim postavio je rekord o kome je reč - postao je prvi igrač u istoriji rukometa koji je postizao golove na svetskim prvenstvima u četiri različite decenije!

Seriju je otvorio u Kairu 1999. kao 19-godišnjak, nastavio je 2009. u Zagrebu. Usledila je decenija u kojoj je učestvovao na tri SP - 2013. u Španiji, 2015. u Kataru i 2017. u Francuskoj, a da li je u Egiptu konačno kraj još ćemo da vidimo jer Lazarov i u petoj deceniji života ostaje smrt za golmane. 

Usput je Kire oborio još neke rekorde, poput onog iz Zagreba gde je sa 92 gola i dalje najbolji strelac pojedinačnog SP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)