NA DRUGI PEHAR ČEKALI 43 GODINE: Ribnica slavila u finalu kupa

S. K.

14. 03. 2021. u 20:18

ODBOJKAŠI Ribnice su posle 43 godine osvojili Kup Srbije. Kraljevčani su u veoma uzbudljivom finalu u dvorani "Vlade Divac" u Vrnjačkoj Banji savladali uporni Radnički sa 3:1 (25:22, 25:23, 24:26, 25:23).

НА ДРУГИ ПЕХАР ЧЕКАЛИ 43 ГОДИНЕ: Рибница славила у финалу купа

FOTO: OSS

Igrači iz grada na Ibru mogli su finale da reše sa 3:0, ali su u trećem setu prokockali 19:12 i dve meč lopte. Kragujevčani su pripretili i u četvrtom setu, poveli su sa 6:3, potom jurili minus pet (14:19), spasli još dve meč lopte, ali ne i petu.

Kraljevačni su igrali u dresovima na kojima su bili portreti igrača iz 1978. godine, a posle meča su obukli majice na kojima je pisalo: "A sada malo mi". Jedan od junaka meča Ivan Todorović odigrao je ceo meč, iako je slomio šaku.

- Sjajna utakmica. Veliki rad je uzrok trijumfa. Igračima je toliko stalo do trofeja da mi Ivan Todorović nije dozvolio da ga zamenim zbog slomljene ruke - rekao je strateg Ribnice Milan Simojlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli