OVERA PLASMANA: Srpski rukometaši žele pobedu protiv Grčke za kraj kvalifikacija

Novosti online

26. 04. 2021. u 20:41

NAJBOLjI srpski rukometaši odavno su izborili plasman na Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj 2022.

ОВЕРА ПЛАСМАНА: Српски рукометаши желе победу против Грчке за крај квалификација

FOTO: Printskrin

Ali, čudesni golman Vladimir Cupara poručuje da "orlovi" žele da na šampionat odu uz još jednu pobedu, pošto u četvrtak (14.00) gostuju Grčkoj, u poslednjem meču kvalifikacija.

- Već smo obezbedili plasman i EP kao prvoplasirana ekipa, ali želimo da pobedimo Grčku, da se okupimo, provedemo malo vremena zajedno, napravimo dobar rezultat i kao pobednici završimo ove kvalifikacije - rekao je Cupara za sajt RSS.

Na putu ka EP Srbija je pobedom i remijem protiv Francuske, a zatim trijumfom nad Grčkom zauzela prvu poziciju na tabeli svoje kvalifikacione grupe.

- Dolazimo srećni na ova okupljanja. Zadovoljni smo, napravili smo dobar rezultat, uživamo u svakom danu provedenom zajedno, imamo dobru energiju i hemiju u timu. Selektor Toni Đerona je doneo novitete u taktici i pripremi utakmice, sa druge strane ova generacija je dugo već zajedno, dobro se poznajemo i slažemo na terenu i van njega. Sve se to lepo uklopilo i zato smo postigli tako dobre rezultate - dodaje Cupara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)