ĐOKOVIĆ JE TITULA KOJU VI NIKAD NEĆETE OSVOJITI: Moćna poruka oca Predraga - I ja sam Novak

Novosti online

19. 01. 2022. u 19:55

DOK najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića svetska javnost tretira kao kriminaca i opasnog ludaka zbog navodnog antivakserskog stava i pseudonaučnog delovanja, on sa svojom suprugom Jelenom razvija lek za koronu. S druge strane, podrška koju Nole dobija od srpskih rodoljuba sve je veća.

ЂОКОВИЋ ЈЕ ТИТУЛА КОЈУ ВИ НИКАД НЕЋЕТЕ ОСВОЈИТИ: Моћна порука оца Предрага - И ја сам Новак

Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Podrška Đokoviću stiže i od sveštenika Srpske pravoslavne crkve, pa je tako časni otac Predrag napisao fantastičnu besedu najboljem teniseru sveta u čast, piše Telegraf.

Reč je o svešteniku rođenom u Slavonskom brodu 1983. godine, koji se potom preselio sedam godina kasnije u Vrnjačku banju, a koji je diplomirao na Bogoslovskom fakultetu kod vladike Porfirija. Njegovu besedu prenosimo vam od reči do reči.

- Đoković je jedini!

Pitam se da li je Đoković jedini teniser ili jedini čovek? Nešto nisam čuo da su se ovih dana i drugi teniseri oglasili i dali podršku Novaku. Zašto? Da li im je bitnije da igraju tenis i zarade pare ili pošalju poruku čovečanstvu?

Za igranje tenisa treba da si teniser, a za poruku čovečanstvu treba da si čovek.

Kao teniserima im sigurno odgovara što nema najboljeg od najboljih. Možda i imaju šansu kad njega nema… Ali kao ljudi su pali i nemaju šanse pred svetom, a i pred Bogom. Nisu morali da bojkotuju ali su bar mogli da se oglase.

Đoković je titula koju vi nikad nećete osvojiti!

Kako god, ja jedno znam: Đoković je i čovek i teniser. Prvo čovek. Jer bi on njih sigurno podržao i bojkotovao turnir ako treba.

Eto, ko nije znao kako izgleda čovek i šta je to Srbin, nek pogleda sliku Novaka Đokovića.

A tebi svete poručujem: Ima nas još mnogo Novaka Đokovića! I ja sam Novak Đoković! - stoji u besedi oca Predraga.

Đoković je u nedelju deportovan iz Australije i vratio se u Beograd gde je danas posetio crkvu na Bogojavljenje. Ovu deportaciju australijske vlasti pokušale su da objasne Novakovim antivakserskim stavovima i opasnosti koju on predstavlja za javno zadravlje i bezbednost Australije, a baš danas u javnosti se pojavila informacija da je naš as vlasnik kompanije koja već dve godine pokušava da nađe lek za koronu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir