SRBIN SA PLANETE KRIPTON: Novak Đoković je ime koje odzvanja teniskom planetom, evo kako je svet reagovao na čudesan preokret

V.M.P.

05. 07. 2022. u 19:10

SRPSKI feniks se ponovo podigao iz pepela...

СРБИН СА ПЛАНЕТЕ КРИПТОН: Новак Ђоковић је име које одзвања тениском планетом, ево како је свет реаговао на чудесан преокрет

FOTO: Tanjug/AP

Novak Đoković godinama je već sinonim za nestvaran sportski mentalitet, njegovo "preokret veličanstvo" još jednom je načinilo podvig. Ovoga puta Janik Siner je bio taj koji je živeo u iluziji da može da skine skalp "teniskom kralju". 

Ponovo svet priča o nadljudskim superiornim sposobnostima Srbina, a mnogi kao da su unapred znali kakav će scenario biti...

Tako je na primer Vimbldon još pri rezultatu 2:1 u korist italijanskog tenisera najavio veliki "kambek", da bi nakon samog trijumfa zvanična Tviter stranica objavila fotografiju sa natpisom:

- Nikada ne otpisujte Novaka Đokovića.

Bilo je i podsećanja na ikoničnu proslavu poena Novaka Đokovića, koja bi mogla postati jedan od njegovih zaštitnih znakova u budućnosti i nešto što bi se moglo vrteti na sportskim špicama širom sveta.

Teniski turnir Rolan Garos takođe je munjevito reagovao, slično kao i njihove kolege iz "Ol Ingland kluba", aludirali su na to da Novak Đoković nikada ne sme biti otpisan.

"BI-BI-SI" uporedio je Đokovića sa "Supermenom", koristeći čuveni citat koji je karakterističan za to izmišljeno biće sa natprirodnim moćima.

- Da li je to ptica? Da li je to avion? Ne to je Novak Đoković.  

"Tenis TV" nazvao je našeg tenisere borcem kakvog nema.

Čuveni američki sportski novinar Stiv Vajsman, brže-bolje je pohrlio na tviter kako bi izjavio da je Novak Đoković najveći sportista svih vremena. 

Đoković će u polufinalu ovogodišnjeg Vimbldona igrati protiv pobednika meča David Gofan (Belgija) - Kameron Nori (Velika Britanija).

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku