STRAŠAN MEČ U NOVAKOVOJ GRUPI: Rubljov u neverovatnom ruskom okršaju savladao Medvedeva (FOTO)

Č. V.

14. 11. 2022. u 17:23

FANTASTIČAN meč odigrali su ruski teniseri Danil Medvedev i Andrej Ruljov u "crvenoj grupi" na Završnom mastersu koji se igra u Torinu.

СТРАШАН МЕЧ У НОВАКОВОЈ ГРУПИ: Рубљов у невероватном руском окршају савладао Медведева (ФОТО)

FOTO: AP/Tanjug

Publika u dvorani "Pala Alpitur" je imala priliku da vidi spetaklurana meč, a razloga za slavlje imao je Rubljov koji je pobedio posle preokreta sa 6:7(7), 6:3, 7:6(7).

Trenutno sedmi teniser sveta je sjajno otvorio meč, napravio je rani brejk i prednost je držao devetog gema kada je podbacio i to baš u trenucima kada je servirao za set. Vratio je tada peti na planeti izgubljeno, pa se na kraju ušlo u taj-brejk u kojem je viđena velika borba.

Rubljov je krupnim koracima gazio ka osvajanju prvog seta, vodio je 6:2, no ispustio je tu prednost, čak pet set lopti i tako je bio prinuđen da juri rezultat.

Nije gubitak prvog dela meča loše uticao na njega. Odigrao je sjajno u drugom segmentu, dva puta rivalu oduzeo servis i uspeo je da dođe do izjednačenja.

Odlučujući set je bio u potpunosti izjednačen. Jedinu brejk loptu imao je Andrej, no nije uspeo da je iskoristi, te se i sada ušlo u taj-brejk. I, opet je delovalo da se ponovo prvi deo meča, Rubljov je propustio četiri meč lopte, ali nije petu, te je slavio posle dva sata i 34 minuta igre.

Podsetimo, u drugom meču ove grupe sastaju se Novak Đoković i Stefanos Cicipas, a meč možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)