ŽELJKO OBRADOVIĆ GRMI! Evo šta su uradili košarkaši Partizana po dolasku u hotel (VIDEO)

Novosti online

06. 10. 2023. u 08:23

Košarkaši Partizana nisu uspeli da ostvare pobedu u Tel Avivu, pošto je Makabi na kraju slavio sa 96:81. Izabranici Željka Obradovića gubili su tokom celog meča, što je srpskog stručnjaka u jednom momentu razbesnelo.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ГРМИ! Ево шта су урадили кошаркаши Партизана по доласку у хотел (ВИДЕО)

EuroleagueTV

Najtrofejniji evropski trener nije mogao da suzdrži emocije, pa je na tajm-autu imao žestoku poruku za svoje igrače.

- Ovo nije način na koji mi igramo - kratko je izustio na početku Obradović.

Nije to način na koji igra ovaj tim i nije to način na koji kroz istoriju igra Partizan. Takva igra ne može da donese rezultat i toga je i te kako svestan Obradović. Zato je brzo nastavio.

- Oni se bore, a vas baš briga. Sad ćete u hotelu da gledate kako ste igrali. Odmah. To će biti prvo - grdio je Obradović igrače.

Nije pomoglo. Partizan je izgubio ubedljivo na otvaranju Evrolige, a igrači su odmah po dolasku u hotel posle utakmice morali na gledanje meča.

Podsetimo, Aleksa Avramović je bio najbolji pojedinac u beogradskom timu, postigao je 24 poena, pratili su ga Doužer i Panter sa po 11, a dvocifreni su još bili Smailagić i Naneli, koji su brojali do deset. 

Nezaustavljiv je u izraelskoj ekipi bio Lorenco Braun, koji je dao 22 poena, a istakli su se još Nibo i Sorkin sa po 14.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)