"NEVEROVATAN OSEĆAJ": Janik Siner se oglasio nakon plasmana u finale Završnog mastersa

Novosti online

18. 11. 2023. u 18:28

ITALIJANSKI teniser Janik Siner plasirao se u finale Završnog mastersa u Torinu. On nije mogao da sakrije oduševljenje zbog velikog uspeha koji je postigao.

НЕВЕРОВАТАН ОСЕЋАЈ: Јаник Синер се огласио након пласмана у финале Завршног мастерса

FOTO: AP

Trenutno četvrti igrač sveta pobedio je Danila Medvedeva sa 2:1. Da stvar za njega bude još bolja, uradio je to pred svojom publikom.

- Neverovatan osećaj. Zaista je bio težak meč, osećao sam kao da je igrao agresivnije nego obično, pogotovo u prvom setu. Nekako sam napravio brejk i od tog trenutka sam se osećao bolje. U drugom setu sam bio stegnut, on je igrao veoma dobro u taj-brejku. U trećem setu sam probao da budem malo agresivniji, da ubrzam igru. Srećan sam što sam u finalu - rekao je Siner.

Italijan je istakao da mu publika daje veliku snagu i da se oseća veoma dobro na terenu.

- Privilegija je imati takav pritisak. U nedelji pre ovog turnira sam se veoma dobro osećao na terenu. Veoma je brza podloga, publika mi daje energiju i zadovoljstvo mi je da igram pred mojim navijačima. Ide sve u dobrom pravcu, srećan sam - zaključio je momak iz San Kandida.

Podsetimo, Siner će u finalu igrati protiv pobednika meča Novak Đoković - Karlos Alkaraz. Taj duel možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!