DOVEŠĆE VAS DO SUZA! Cela Italija bruji o tome šta je Đoković uradio za ovog mladića (VIDEO)

Novosti online

18. 11. 2023. u 19:27 >> 19:47

NOVAK Đoković od 21 u subotu igra protiv Karlosa Alkaraza za mesto u finalu Završnog mastersa u Torinu. Na društvenim mrežama osvanuo je video koji pokazuje koliko srce ima najbolji teniser planete.

ДОВЕШЋЕ ВАС ДО СУЗА! Цела Италија бруји о томе шта је Ђоковић урадио за овог младића (ВИДЕО)

Printskrin/Instagram/ youarelorenzopetrini

Mladi Lorenco Petrini na Instagram profilu otkrio je da mu je Novak Đoković platio dolazak u Torino gde mu je priredio dan koji nikada neće zaboraviti.

Momak u kolicima ima 24 godine i njegov moto je "živi, sanjaj, budi srećan".

Lorencova strast je crtanje, tako je naslikao Novaka na sva četiri grend slema, a to je privuklo pažnju srpskog tenisera. Zato mu se javio Đokovićev sparing partner Karlos Gomez Erera, a Lorenco je objavio detalje razgovora.

- Ćao Lorenco, kako si, Čarli ovde, Novakov tim menadžer. On bi voleo da te upozna, molim te javi mi kada bismo to mogli da ostvarimo.

- Zdravo Čarli, znam veoma dobro ko si, nisam propustio Noletov meč na televiziji sedam godina, čak i kada idem u bolnicu. Imam 24 godine.

- Imamo predlog za tebe, da li možeš da letiš ili da dođeš vozom. Da li bi mogao da dođeš za Novakov meč u utorak, voleo bi da te upozna. Naravno, mi ćemo da pokrijemo sve troškove putovanja, plus smeštaj i karte za meč. Đoković obožava tvoje slike.

- Naravno, ne znam zaista šta da kažem, nemam reči.

Ovako je izgledao njihov susret:

VONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

Komentari (1)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S