SRBI STALI U OSMINI FINALA: Kecmanović i Lajović završili učešće u Adelejdu

Novosti online

10. 01. 2024. u 10:22

SRPSKI teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale ATP turnira u Adelejdu, pošto je u osmini finala poražen od Britanca Džeka Drejpera 5:7, 7:6 (9), 7:6 (7).

СРБИ СТАЛИ У ОСМИНИ ФИНАЛА: Кецмановић и Лајовић завршили учешће у Аделејду

FOTO: Tanjug/AP

Trenutno 55. igrač sveta je dobio prvi set. Potom je poveo 2:0 u drugom setu, ali je Britanac izjednačio na 2:2. Igralo se potom gem za gem, a pobednik drugog seta je odlučen u taj-brejku. Kecmanović je imao dve meč-lopte u taj-brejku drugog seta, ali je Drejper na kraju uspeo da preokrene i odvede meč u odlučujući set.

I u trećem setu je viđena velika borba. Igralo se gem za gem, a pobednik trećeg seta je takođe odlučen u 13. gemu, koji je ponovo pripao Britancu.

Drejper će u četvrtfinalu turnira u Adelejdu igrati protiv Amerikanca Tomija Pola.

I drugi srpski predstavnik na ovom turniru Dušan Lajović zaustavljen je u osmini finala. On je poražen od Čeha Jiržija Lehečke sa 7:5, 4:6, 6:3.

Duci nije uspeo da napravi preokret iako je odigrao dobar drugi set. U trećem je presudan bio šesti gem kada je 32. igrač planete napravio jedini brejk u tom delu susreta.

Lehečka će u četvrtfinalu igrati protiv Čileanca Nikolasa Đarija.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku