"ZNAM DA NEKE LJUDE NERVIRAM I NEĆU SE PROMENITI": Američka teniserka na zalasku karijere igra svoj najbolji tenis

Novosti online

07. 04. 2024. u 12:45

Danijel Kolins igra poslednju sezonu u karijeri, ali verovatno i najbolju. Osvojila je turnir iz serije 1.000 u Majamiju, a potom je došla i do polufinala turnira u Čarlstonu, gde će igrati protiv Grkinje Marije Sakari.

ЗНАМ ДА НЕКЕ ЉУДЕ НЕРВИРАМ И НЕЋУ СЕ ПРОМЕНИТИ: Америчка тенисерка на заласку каријере игра свој најбољи тенис

Foto: Profimedia

Amerikanka, Kolins igra odlično tokom ove godine u sezoni koja će biti njena poslednja profesionalna. Danijel Kolins se u Čarlstonu plasirala u finale, na drugom uzastopnom turniru igra za titulu.

Kolinsova je presrećna zbog dobrih rezultata koje postiže, ali sama misli da zbog sigurnosti i taktičnosti igra u najboljoj formi.

FOTO: Tanjug/AP

– Potrebna je zrelost da se to shvati. Mnogo je ljudi koji neće svi biti srećni zbog vašeg uspeha, ni na koji način ih proslavljate. Ali, ima mnogo i onih koji me uvek podržavaju, daju mi vetra u leđa i njima sam jako zahvalna - rekla je Kolins.

Iza sebe ima 12 uzastopnih pobeda, a niz uspeha u Čarlstonu je oduševljava, kao da igra na gren slemu. Savladala je redom Paulu Badosu, nekada drugu na svetu, Ons Žaber, trostruku gren slem finalistkinju, Sloun Stivens, bivšu pobednicu Ju-Es opena, Eliz Martens, drugu na svetu u dublu, i  pred kraj Mariju Sakari (6:3, 6:3), finalistkinju nedavnog Indijan Velsa.

U finalu igra protiv Darije Kasatkine iz Rusije, protiv koje je jednom slavila u tri meča.

Pre samo tri nedelje bila je 53. teniserka na svetu, ali pobedom na turniru u Majamiju obezbedila je skok na 18. mesto, a osvajanjem turnira u Čarlstonu bi joj doneo 15. poziciju. 

BONUS VIDEO Novak Đoković na projekciji dokumentarnog filma o Nikoli Piliću

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju