DEVOJKE SVAKA ČAST! Teniserke Srbije pobedile Švedsku i plasirale se u plej-of Bili DŽin King Kupa

Novosti online

10. 04. 2024. u 17:33

Teniserke Srbije savladale su Švedsku rezultatom 2:0, nakon što su pobede za našu reprezentaciju upisale Aleksandra Krunić i Mia Ristić.

ДЕВОЈКЕ СВАКА ЧАСТ! Тенисерке Србије победиле Шведску и пласирале се у плеј-оф Били Џин Кинг Купа

Foto: Profimedia

Krunićeva je upisala u Portugaliji i treći trijumf u singlu, protiv Šveđanke Kasje Rinaldo Person 6:1, 6:4, a posle meča je rekla da je bilo dosta teže nego što rezultat deluje.

 - Danas je bio jako psihološki zahtevan meč za mene. Već sam osećala umor, posle dva uzastopna meča prethodna dva dana, izašla sam na nekih 50 odsto fizičke spremnosti i bila jako nervozna. Prvi set je išao glatko, a u drugom sam morala da skraćujem lopte i nisam igrala tako agresivno, što je Šveđanka iskoristila i napala. Bukvalno sam na borbu i na srce izvukla taj-brek. Toliko sam želela da donesem taj bod, da nas dovedem bliže plej-ofu. Malo sam i pregorela zbog svega, ali mi je drago da sam sačuvala barem malo hladnu glavu da završim meč na pravi način - poručila je Aleksandra Krunić.

Drugi trijumf upisala je Mia Ristić, takođe bez izgubljenog seta protiv Kasiji Vilde Henman 6:3, 7:5 i time zvanično donela Srbiji prolaz u plej-of.

Plej-of za svetsku grupu biće odigran u novembru.

BONUS VIDEO: Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)