ODMAH IM DAJTE ZLATO! Rafael Nadal otkrio sa kim će igrati u dublu na Olimpijskim igrama

Novosti online

25. 04. 2024. u 08:13

Španski teniser Karlos Alkaraz rekao je da se, uprkos problemima sa kojima se suočava Rafael Nadal, i dalje nada da će sa slavnim sunarodnikom igrati u dublu na Olimpijskim igrama u Parizu.

ОДМАХ ИМ ДАЈТЕ ЗЛАТО! Рафаел Надал открио са ким ће играти у дублу на Олимпијским играма

Foto: Profimedia

- Naravno i dalje se nadam da ću sa njim igrati u dublu na Olimpijskim igrama. To bi bio san. Ostalo je još četiri meseca i svašta može da se dogodi - rekao je Alkaraz novinarima. 

Rafa muku muči sa povredama u poslednje vreme, pa je zbog toga mora da otkaze učešće i na mastersu u Kneževini i veliko je pitanje kada i da li će se uopšte vratiti na teren u velikom stilu, ali Karlitov poziv je prihvatio.

– Voleo bih da na Olimpijadi u Parizu igram u dublu sa Karlosom Alkarazom – istakao je u razgovoru za špansku nacionalnu televiziju. - Moj plan je da igram, mada još ne znam u kojim konkurencijama. To ću odlučiti u narednim mesecima, ali bih zaista mnogo voleo da igram u paru sa Karlosom.

Podsećanja radi, Nadal je jedini od velike trojke u karijeri osvojio zlatnu medalju u singlu na Olimpijskim igrama. Rodžer Federer ima zlato u dublu sa Stenom Vavrinkom, dok je Novak Đoković osvojio bronzu u singlu. Najboljem teniseru svih vremena samo ovaj trijumf nedostaje i zato uvek ističe da mu je najveći san do kraja karijere da uzme zlato.

Olimpijske igre održaće se od 26. jula do 11. avgusta u Parizu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)