BOGATAŠICA SA MENHETNA - HIT NJUJORKA: Ona je izbacila branioca titule sa Ju-Es opena

S. R.

02. 09. 2024. u 15:39

NA bankovnom računu imate milijarde, ali i pored toga igrate tenis. Većina ljudi bi, verovatno, gledala kako da ima što lagodniji život. Međutim, to nije slučaj sa bogatašicom belog sporta Emom Navaro. Amerikanka sa Menhetna (rođena u Njujorku), čiji su roditelji toliko imućni da mogu da joj obezbede sve što poželi, nastavila je krupnim koracima da krči svoj put i pravi tenisko ime kroz sport, pošto je preko branioca krune na Ju-Es openu, zemljakinje Koko Gof, stigla do drugog grend slem četvrtfinala u karijeri (2:1).

БОГАТАШИЦА СА МЕНХЕТНА - ХИТ ЊУЈОРКА: Она је избацила браниоца титуле са Ју-Ес опена

FOTO: EPA

- Neverovatno je da pričamo o stvarima kao što je osvajanje grend slema na Ju-Es openu. Pre nekoliko meseci nisam ni pomišljala to da izgovorim. Poprilično je ludo da sedim sa vama novinarima i imam četvrtfinale ispred sebe. Ali, igram dobro i verujem u sebe da mogu da doguram dalje. Verujem da mogu da se nadmećem sa najboljima - samouvereno priča Navarova, čiji je tata Ben osnivač i izvršni direktor "Šerman" finansijske grupacije. Takođe, vlasnik je i VTA turnira u Čarlstonu.

Odlična 23-godišnjakinja bila je među osam najboljih i nedavno na Vimbldonu. Igrala je tenis na koledžu u Virdžiniji. U drugoj sezoni osvojila je šampionat u singlu. Za samo dve sezone, sa 143. pozicije napredovala je do 38, sa koje je započela ovu, a trenutno je 12. na svetu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Kada sam napustila koledž, moj trener i ja smo napravili ugovor na dve godine, da ću u potpunosti biti posećena tenisu na profesionalnom nivou i zato sam bila rasterećena. Mislim da je naš dogovor istekao u junu, mada to nisam zapazila, niti sam pričala sa njim o tome. Već sam prevazišla sva svoja očekivanja. Nadam se da će stvari biti još bolje - zaključila je Navarova.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Ako vas zanima tenis, i to ne samo Novak Đoković ali i sve o njemu, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)