SKANDAL DRMA "BELI SPORT"! Evo kojih pet tenisera je suspendovano zbog nameštanja mečeva

Novosti online

06. 09. 2024. u 11:44

Teniski antikorupcijski program (TACP) i Međunarodna teniska jedinica za integritet (ITIA) suspendovali su petoro tenisera zbog nameštanja mečeva, saopšteno je u četvrtak.

СКАНДАЛ ДРМА БЕЛИ СПОРТ! Ево којих пет тенисера је суспендовано због намештања мечева

Tanjug/AP

Kazne se odnose na slučaj iz 2023. godine i grupu iz Belgije koja se bavila nameštanjem mečeva, a u vezi sa istim slučajem su ranije ove godine suspendovani bugarski zvaničnik Stefan Milanov i francuski igrač Leni Mitjana.

- Osumnjičeni pojedinci su priznali prekršaj i prihvatili dogovorenu kaznu. Svi su se odrekli prava da budu saslušani pred nezavisnim oficirom Antikorupcijskog programa - navedeno je u saopštenju Međunarodne teniske jedinice za integritet.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Sve optužbe se odnose na mečeve odigrane tokom 2017. i 2018. godine i povezani su sa nameštanjem rezultata, ilegalnim klađenjem i primanjem novca da se ne bi igralo na najbolji mogući način, ali i na činjenicu da sve nije prijavljeno - navedeno je dalje u saopštenju.

Ekvadorski teniser Ivan Endara (najbolji renking 367, 2015. godine), Meksikanci Maurisio Resendiz i Raul Isais Rosas-Zarur suspendovani su na po pet godina (do jula 2029. godine) i kažnjeni sa po 15.000 dolara novčano.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Meksikanac Ivar Aramburu Kontreras suspendovan je do marta 2026. i novčano kažnjen sa 44.000 dolara, kazna je umanjena za 30.800 dolara. Njegov brat Aitor Aramburu Kontreras suspendovan je do decembra 2025. i kažnjen sa 36.000 dolara, kazna je umanjena za 25.200 dolara.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S