POSLE DOPING SKANDALA, SADA I OVO! Janik Siner opet šokirao teniski svet

Novosti online

13. 09. 2024. u 07:15

Janik Siner nakon doping skandala bio je prinuđen da napravi ozbiljne rezove u svom stručnom štabu, a "Gazeta delo sport" pre dva dana je najavila da planira da dovede jednog od bivših trenera Novaka Đokovića Marka Panikija.

ПОСЛЕ ДОПИНГ СКАНДАЛА, САДА И ОВО! Јаник Синер опет шокирао тениски свет

FOTO: Tanjug/AP

Ono što su sa Apenina najavili, kasno sinoć se i zvanično obistinilo. Bivši Novakov trener je definitivno član stručnog štaba teniskog broja jedan.

Ova vest odjeknula je u teniskim krugovima, a Paniki će biti zadužen za Sinerovu kondiciju pošto je Italijan otpustio Umberta Ferarija.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Paniki je u karijeri radio sa igračima poput Danijele Hantuhove, Filipa Kolšrajbera i Fabija Fonjinija, ali je definitivno najveći trag ostavio tokom boravka u timu Novaka Đokovića.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Podsećamo, Siner je dva puta bio pozitivan na doping u martu tokom turnira u Indijan Velsu.

Uložio je dve žalbe koje su mu uvažene, pa nije suspendovan. Međutim, čitava situacija još uvek nije razrešena.

U međuvremenu, prvi teniser sveta je osvojio Ju-Es open pobedivši Tejlora Frica u finalu.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno