SERENA VILIJAMS HITNO OPERISANA: Legendarna teniserka suočila se sa zdravstvenim problemima (VIDEO)

Novosti online

17. 10. 2024. u 07:55

Amerikanka Serena Vilijams javila se iz bolnice i otkrila da operisana nakon što je pronašla kvržicu na vratu.

СЕРЕНА ВИЛИЈАМС ХИТНО ОПЕРИСАНА: Легендарна тенисерка суочила се са здравственим проблемима (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Amerikanka nikada nije propuštala bitne događaje u karijerama svojih kolega, ali ovog puta se nije oglasila, ali ima i opravdanje.

- Mnogo je stvari koje sam propustila, poput nagrade za ženu godine i penzionisanja Rafaela Nadala. I dalje se oporavljam, ali sam bolje. Zdravlje je uvek na prvom mestu - napisala je Serena.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

@serena Back in May I found a lump showing on my neck. I immediately went to the doc got a mri and was told I have a brachial cyst. Have you ever heard of that? They said I don’t need to get it removed if I don’t want. So I did not get it but it kept growing. I decided to get more test and 3 test and one biopsy later everything is still negative but doctors advised I get it removed asap because it was the size of a small grapefruit and it could get infected or worse leak. So this is me removing it. I am feelimg so grateful, and fortunate everything worked out, and most of all I’m healthy. I still made it to American doll with Olympia as promised. And yes all is ok. 🙏🏿🙏🏿 #fyp #foryourpage #serenawilliams #mom ♬ original sound - Serenawilliams

Serena je na Tik-toku objavila video-snimak iz bolničkog kreveta i šokirala fanove, koji su se u prvi mah uplašili. Na sreću, potvrdila je da je dobro i da se sjajno oporavlja posle operacije.

- U maju sam pronašla kvrgu na vratu. Odmah sam otišla kod doktora gde mi je rečeno da imam brahijalnu cistu. Da li ste nekada čuli za to? Rekli su mi da ne moram da je uklonim ako ne želim. Stoga i nisam, ali je ona nastavila da raste. Odlučila sam da uradim još testova, ali su svi bili negativni. Doktori su me savetovali da je uklonim jer je bila veličine malog grejpfruta i mogla bi da se inficira. Drago mi je što je sve prošlo kako treba i što sam pre svega zdrava - napisala je Amerikanka.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS VIDEO OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom