ŽREB U SINSINATIJU: I Đokoviću može da ne bude lako

Beta

21. 08. 2020. u 08:53

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković takmičenje na Mastersu u Sinsinatiju počeće u drugom kolu, a protivnik će mu biti pobednik meča Tomi Pol - kvalifikant.

ЖРЕБ У СИНСИНАТИЈУ: И Ђоковићу може да не буде лако

Foto EPA

Posle više od pet meseci pauze zbog pandemije virusa korona i teniseri se vraćaju na teren, a prvi turnir biće Masters u Sinsinatiju koji će se ove godine igrati u Njujorku od 22. do 28. avgusta.

Đoković je postavljen za prvog nosioca turnira i biće slobodan u prvom kolu, a nastup na terenima Flešing Medouza počeće u drugom kolu protiv pobednika meča u kojem će se sastati Amerikanac Tomi Pol i kvalifikant.

Srpski teniser će u trećem kolu igrati protiv Francuza Feliksa Ože-Alijasima ili Nikoloza Bazilašvilija iz Gruzije, a potencijalni rivali u četvrfinalu su mu David Gofan, Marin Čilić, Denis Šapovalov, Borna Ćorić i Benoa Per.

Đokovića u polufinalu čekaju Danil Medvedev, koji ga je prošle godine pobedio baš u toj rundi takmičenja, ili Roberto Bautista Agut, Karen Kačanov, Kristijan Garin ili Rišar Gaske.

Dušan Lajović će u prvom kolu igrati protiv Španca Pabla Karenja Buste, dok će se Filip Krajinović, ako na startu izbaci kvalifikanta, u drugom kolu sastati sa Austrijancem Dominikom Timom.

Teniseri će po završetku Sinsinatija ostati u Njujorku gde će se od 31. avgusta do 13. septembra igrati Otvoreno prvenstvo SAD.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali