PRILIKA ZA PRVU TITULU: Kecmanović se plasirao u finale Kicbila

Č. V.

12. 09. 2020. u 17:45

NAŠ teniser Miomir Kecmanović plasirao se u finale turnira u Kicbilu (Austrija), pošto je savladao Mark-Andreu Heslera sa 6:2, 5:7, 6:3.

ПРИЛИКА ЗА ПРВУ ТИТУЛУ: Кецмановић се пласирао у финале Кицбила

Foto: EPA-EFE/ DAVID GUZMAN

Srbin će tako biti u prilici da osvoji prvi trofej u karijeri, a na tom putu mu stoji Nemac Janik Hafman koji je sa 2:1 u setovima pobedio još jednog našeg igrača Lasla Đerea.

Sjajan prvi set je odigrao 47. teniser sveta, dobio ga je sa 6:2 uz dva brejka. Ipak, Švajcarac se nije predavao. Igrači su razmenili po brejk na startu drugog dela meča, da bi 303. igrač na ATP listi u 12. gemu još jednom rivalu oduzeo servis i odveo meč u treći set.

U odlučujućem segmentu je bolji bio Kecmanović. No, nije dobro počelo po mladog Beograđanina, pošto je Hesler napravio prvi brejk, ali je Miomir podigrao nivo igre i uspeo da preokrene i plasira se u finale posle dva sata i 21 minuta velike borbe.

Našem igraču će ovo biti drugo finale u karijeri. Prethodno je prošle godine poražen u Antaliji od Italijana Lorenca Sonega sa 2:1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali