KADA TREBA ON JE UVEK TU: Vajda opet uz prvog igrača sveta

J. J.

12. 09. 2020. u 20:57

KAD god Novak prolazi kroz krizu u karijeri, navijače smiruje i sama pojava Marijana Vajde u njegovom boksu.

КАДА ТРЕБА ОН ЈЕ УВЕК ТУ: Вајда опет уз првог играча света

FOTO: M. Vukadinović

Kao što je bilo i očekivano, Slovak se vraća u tim za masters u Rimu, koji sutra počinje (14-21. septembar), a biće uz najboljeg tenisera sveta i na Rolan Garosu.

Đoković je u petak odradio trening u Rimu, a prelazak sa tvrde podloge na šljaku mu neće predstavljati toliki problem. Veća briga je u kakvom se psihičkom stanju nalazi posle surove diskvalifikacije sa Ju-Es opena, ali ako neko može da ga izvuče iz teške situacije - to je Vajda.

Dogovor od ranije je bio da Marijan i Goran Ivanišević podele dužnosti na grend slemovima (po dva u sezoni), jer slovački stručnjak zbog porodičnih obaveza nije u mogućnosti stalno da putuje. Pogotovo ne negde daleko, pa je iz tog razloga preskočio turnire u Njujorku.

Sada se vraća u boks sa jasnim ciljem da Novaka pogura ka završnici rimskog mastersa, ne toliko zbog titule, već zbog toga što je našem asu potrebno što više treninga i mečeva na šljaci uoči Rolan Garosa (28. septembar - 11. oktobar).

U Italiji će nastupiti i Dušan Lajović, Filip Krajinović i Miomir Kecmanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk