NOVAK ODUŠEVIO MALIŠANE: Đoković šetao psa u Beogradu, a onda pokazao zbog čega je najveći srpski sportista svih vremena (VIDEO)

Novosti online

18. 10. 2020. u 09:51

NOVAK Đoković je stigao u Beograd. Najbolji teniser sveta koristi pauzu u takmičenjima kako bi napunio baterije u prestonici Srbije.

НОВАК ОДУШЕВИО МАЛИШАНЕ: Ђоковић шетао пса у Београду, а онда показао због чега је највећи српски спортиста свих времена (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/ Riccardo Antimiani / POOL

A ono što je Nole uradio sinoć je nesvakidašnje. Naime, Đoković jerešio da psa izvede u šetnju. A onda je na beogradskim ulicama video mališane. I, rešio da im se posveti.

Novak se ponudio da im drži čas tenisa, na oduševljenje i dece - koja su potom od najboljeg na svetu mogla da nauče osnovne poteze i pokrete, ali i na radost svih koji su se na tom mestu zatekli.

Jedan od prolaznika bio je i Adam Tatalović, član stručnog štaba naše košarkaške reprezentacije, koji je i objavio snimak na društvenim mrežama.

- Ne dešava se često da vidite kako 'broj 1' svetskog tenisa drži časove klincima u kraju, dok šeta svog psa po Beogradu. Novak Đoković je apsolutno fascinantna ličnost, na terenu i van njega", poručio je Tatalović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

BIO JE U BOLOVIMA: Kako je izgledalo snimanje Lauševog poslednjeg filma? (VIDEO)