KANAĐANIN BRANI NOVAKA: Pospišil pričao o Đokoviću i ženama

Novosti online

19. 10. 2020. u 09:02

KANADSKI teniser Vasek Pospišil ponovo je govorio o odnosu koji ima sa Novakom Đokovićem.

КАНАЂАНИН БРАНИ НОВАКА: Поспишил причао о Ђоковићу и женама

Foto: EPA

Pospišil i Đoković već neko vreme "plivaju" u političkim vodama ATP tura, a nedavno su pokrenuli Asocijaciju profesionalnih igrača (PTPA).

- Kada pričamo o Novaku onda nema potrebe da razmišljamo o tome da bi za 12 meseci mogli da se predomislimo oko važnosti ženskog tenisa i koliko bi on treblao da bude bitan tokom pregovaranja. Prvog dana sam rekao Sloun Stivens da ovo radimo i da će i one biti uključene", otkrio je Pospišil. 

Naravno, ATP se buni protiv ovog novog tela. 

- Najveća zabluda je ta da bi ova grupa mogla da bude štetna po naš sport i viziju koju ATP pokušava da sprovede u delo. To ne može da bude dalje od istine. Čak i da ATP uspe da ostvari svoj plan, igračima će i dalje biti potrebna neka vrsta reprezentacije kako bi se dodatno 'čuli'. Tur može da bude takav kakav jeste, ali što se tiče ATP – mi tu nemamo nikakvu zaštitu, a to neće biti slučaj sa našom organizacijom", rekao je Pospišil, ukazujući na probleme koje Novakova inicijativa želi da reši. 

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NE BI VOLEO DA IMAŠ POSLA SA MNOM: Marija javno podržala Milenu Radulović posle odloženog suđenja Miki Aleksiću (FOTO)