HOROR SLAVNE TENISERKE, NACIJA U ŠOKU: Petorica maskiranih muškaraca vezali Anu, pokušala je pobeći, ali su je uhvatili

Novosti online

29. 10. 2020. u 21:39

NEVEROVATNE scene koje su potresle sportski svet

ХОРОР СЛАВНЕ ТЕНИСЕРКЕ, НАЦИЈА У ШОКУ: Петорица маскираних мушкараца везали Ану, покушала је побећи, али су је ухватили

Foto: AP

Ana Čakvetadže je svojevremeno bila jedna od najboljih igračica planete, a sada je otkrila i nepoznate detalje iz privatnog života.

Otkrila je jednu pravu horor priču i to kada se u Moskvu vratila se jednog turnira.

- Bili smo umorni i otišli smo na spavanje. Odjednom, probudila sam se oko tri sata ujutro. Videla sam kako se petorica muškaraca motaju oko naše kuće. Imali su maske i tamna odela - ispričala je Čakvetadže i dodala:

- Čula sam vrisak iz druge sobe. Znala sam da je to moj otac i odmah sam počela paničiti. Mislila sam da su to poslednji trenuci naših života. Ti muškarci su bili naoružani, imali su pištolje i noževe i pretili su mom ocu. Pokušala sam pobeći, ali su me uhvatili. Toliko su me čvrsto vezali da su me ruke bolele danima. Roditelje su prisilili da otvore sef i sve su odneli. Otac je posle završio na operaciji jer su mu slomili rame. Mislim da su pljačku planirali danima, pogotovo kad su videli da sam u Belgiji osvojila skupoceni Roleks.

Posle toga se nikada nije vratila kako treba u tenis.

- Očekivanja za 2008. godinu nikako nisam mogla ispuniti. Svaki dan je bio gori od prethodnog i mislila sam da ta agonija nikad neće završiti. Izgubila sam mesto na rang listi, izgubila sam bodove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove