NOLE SAM PROTIV SVIH: Najbolji teniser sveta ima više pobeda od sedam ostalih finalista Mastersa zajedno

Novosti online

14. 11. 2020. u 10:11

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković ima više pobeda na završnim turnirima sezone od svih sedam ostalih česnika ovogodišnjeg finala zajedno!

НОЛЕ САМ ПРОТИВ СВИХ: Најбољи тенисер света има више победа од седам осталих финалиста Мастерса заједно

EPA-EFE/JASON SZENES

Đoković je u dosadašnjih 12 nastupa ostvario skor od 36 pobeda i 14 poraza. Rafael Nadal, Dominik Tim, Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Aleksandar Zverev, Andrej Rubljov i Dijego Švarcman zajedno imaju 35 pobeda.

Nadalov najveći uspeh su dva finala, a ukupno je ostvario samo osam pobeda, uz 14 poraza. Osim Đokovića, pozitivan skorsu imaju samo branilac titule Stefanos Cicipas (4-1) i šampion iz 2018. Aleksandar Zverev (7-5).

Prošlogodišnji finalista Dominik Tim ima skor 6-8, Danil Medvedev je na jedinom učešću izgubio sva tri meča u grupi, dok su Švarcman i Rubljov debitanti.

Popularni Masters počinje u nedelju, a Nole će imati priliku da se bori za šestu titulu, čime bi izjednačio rekord Švajcarca Rodžera Federera. Srpski teniser je poslednji put trijumfovao 2015.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S