KRENULI OTKAZI : Amerikanac otkazao učešće na Australijan Openu

Novosti online

12. 01. 2021. u 20:30

Teniski Gren slem u Australiji susreće se sa mnogo problema.

КРЕНУЛИ ОТКАЗИ : Американац отказао учешће на Аустралијан Опену

Foto: EPA/TRACEY NEARMY

Kvalifikacije se igraju, ali polako kreću i otkazi. Najbolje rangirani igrač SAD-a Džon Izner (trenutno 25. na svetu) je potvrdio da neće nastupiti u Melburnu jer ne želi da bude odvojen od svoje porodice.

Razlog su drastične mere kojih moraju svi da se pridržavaju. Najpre moraju da prođu kroz dvonedeljni karantin, a ministar za vanredne situacije države Viktorija, Lisa Nevil, izjavila je da svaki igrač ima potencijal da bude pozitivan.

Svi igrači će morati da imaju negativan test pre nego što doputuju u Australiju, koja je predvidela tri hotela za potrebe karantina. 

Svim igračima će biti dozvoljeno da pet sati budu van hotelskih soba, ali samo za potrebe treninga u takozvanim "mehurima".

Službena lica i ostalo osoblje povezano sa Australian Openom neće moći da napušta hotelske sobe i kao igrači biće testirani dva puta dnevno. 

Svi koji naruše protokol suočavaju se najmanje sa novčanom kaznom, a moguće je i pokretanje krivičnog postupka.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!