NOLE IGRA PRED PUBLIKOM: Vlasti države Viktorija dozvolile 30.000 gledalaca dnevno na AO

Novosti online

30. 01. 2021. u 14:48

NA predstojećem Australijan openu u Melburnu organizatori će dozvoliti da 30.000 gledalaca dnevno prati teniske mečeve, saopštio je ministar sporta države Viktorija Martin Pakula.

НОЛЕ ИГРА ПРЕД ПУБЛИКОМ: Власти државе Викторија дозволиле 30.000 гледалаца дневно на АО

Foto AP

Ovaj broj gledalaca biće ravnomerno podeljen na dnevne i večernje mečeve, preneo je Bi-Bi-Si.

- Tokom 14 dana imaćemo ukupno više od 390.000 posetilaca u Melburn Parku, tj. 50 odsto od prosečnog broja gledalaca u prethodnih nekoliko godina - izjavio je Martin Pakula.

Nakon što su proveli 14 dana u karantinu, oko 1.700 igrača koji su doputovali u Melburn polako počinju da izlaze iz svojih hotelskih soba i pripremaju se za početak Australijan opena, prvog grend slem turnira u godini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!