OVO NI HIČKOK NE BI REŽIRAO: Galebovi prekinuli meč u Australiji, to ipak nije najgore što se dogodilo (VIDEO)

Novosti online

16. 02. 2021. u 19:01

DOK svi pomno pratimo Novaka Đokovića u Australiji u isto vreme u Melburnu se održava WTA turnir za teniserke koje su ispale sa prvog Grend slema.

ОВО НИ ХИЧКОК НЕ БИ РЕЖИРАО: Галебови прекинули меч у Аустралији, то ипак није најгоре што се догодило (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Mečevi se igraju na otvorenim terenima, te su svu pažnju ukrale životinje koje tamo obitavaju. Upravo su životinje i bube krive što je kasnio meč  Madison Brengl i Bijanke Andresku zbog toga što je teren bio pun izmeta galebova. 

Tek kada je teren očišćen meč je krenuo. Ali to nije bilo dovoljno. Odvažni galebovi često su se spuštali na teren i ometali igru teniserki. U jednom trenutku je iznad terena letelo jato od tridesetak galebova. 

Devetoj teniserki Andreski galeb je uspeo i da oduzme as tako što je u tom trenutku sleteo na teren. Njenu suparnicu, Amerikanku Brengle, sve je to podsetilo na poznati horor "Ptice" Alfreda Hitčkoka iz 1963. godine.

Kao da to nije bilo dovoljno, kasnije su se na isti teren obrušili i insekti, ali je meč ipak priveden kraju pobjedom Andresku 2:1 u setovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (1)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk