AUSTRALIJAN OPEN, DAN 10: Naša Nina u borbi za prvo GS finale
NOVAK Đoković nije jedini adut Srbije u Melburnu.
Australijan open ulazi u samu završnicu, a desetog dana turnira Srbiju će predstavljati Nina Stojanović, koja se bori za svoje prvo Grend slem finale.
se u tandemu sa Hrvaticom Darijom Jurak sastaje sa Barbarom Krejčikovom i Katerinom Sinjakovom.
Taj meč igra se u jedan sat posle ponoći po našem vremenu na terenu broj 3.
Nina i Darija napravile su podvig u drugom kolu kada su eliminisale prve nositeljke Sje Su Vej i Barboru Stricovu posle tri seta, 7:6, 3:6, 7:5.
U četvrtfinalu savladale su Aleksandru Krunić i Italijanku Martinu Trevizan takođe u tri seta.
Oba ova meča trajala su neuobičajeno dugo za ženski dubl, više od dva i po sata.
Na programu su i preostali četvrtfinalni parovi u singlu. U ženskoj konkurenciji prvo se sastaju Ešli Barti i Karolina Muhova a zatim sve-američki dvoboj Dženifer Brejdi i Džesike Pegule.
U muškoj konkurenciji čeka nas međusobni okršaj šampiona ATP Kupa, ruskih reprezentativaca Rubljeva i Medvedeva, u kome će potonji pokušati da sačuva stoodstotan učinak protiv zemljaka. Na kraju možda i najveća poslastica četvrtfinala, duel Cicipasa i Nadala, repriza njihovog polufinalnog okršaja iz 2019. koji je pripao Špancu.
Preporučujemo
EPSKI DVOBOJ SRPKINjA: Nina Stojanović ide u dubl polufinale Australijan opena!
16. 02. 2021. u 07:24
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)